ABOUT COMPANY

Perkhidmatan Kawalan Keselamatan Tanpa Senjata dan Bersenjata Api tidak asing lagi dalam industri Keselamatan di Malaysia. Syarikat Afra Services Sdn Bhd (881616-V) ialah sebuah syarikat yang menjalankan Perkhidmatan Kawalan Keselamatan yang telah diperbadankan pada 7hb Disember 2009. Syarikat ini diuruskan serta dimiliki sepenuhnya oleh bumiputra iaitu Dato’ Roslan Bin Ahmad sebagai Pengerusi Syarikat dan Dato’ Seri Hj. Zakaria Bin Abdul Razak sebagai Pengarah Urusan.

Syarikat mempunyai Modal Dibenarkan dan Modal Berbayar sebanyak RM 5,000,000.00. Selain itu syarikat ini juga mempunyai kewangan yang kukuh bagi menampung projek-projek mega seperti Perkhidmatan Kawalan Keselamatan dibawah pengurusan Kementerian Pendidikan Malaysia di Semenanjung dan Sabah Sarawak.

Afra Services Sdn Bhd akan menjalankan perkhidmatan yang terbaik serta akan memuaskan perkhidmatan pelanggan. Pihak Syarikat  juga sentiasa menerima apa-apa cadangan dari pihak pelanggan demi memantapkan lagi mutu Perkhidmatan Kawalan Keselamatan yang dilaksanakan. Kami mempunyai pihak pengurusan “Professional” yang sentiasa bersedia memberikan perkhidmatan yang cemerlang dan terbaik kepada pihak pelanggan dengan kepakaran serta pengalaman yang ada dalam industri Perkhidmatan Kawalan Keselamatan.

OBJECTIVES

VISION

The vision of Afra Services Sdn. Bhd. Is one of the strong and competitive Security Control Services Company where trust and humanity are our main concern. The company's long-term plan is to upgrade and at the same time grow the company to the pinnacle of success. With clear and tangible concepts and goals, this company will definitely continue to excel and be viable in moving towards the vision of the country.

MISION

The company mission is as a Security Force Company, we will always provide and improve the quality of service as our main objective is to ensure property and yourself in a safe zone.